Over mij

Edwin Otten: Vandaag jouw huis, morgen de wereld. Samen maken we het verschil!

Als adviseur op het gebied van woningverduurzaming sta ik voor een persoonlijke en betrokken aanpak. Mijn naam is Edwin Otten en ik ben gepassioneerd over het bijstaan van mensen bij het verduurzamen van hun woningen. Met een achtergrond in de wereld van kozijnen heb ik een scherp oog ontwikkeld voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien ben ik een erkend en geregistreerd Solar-Specialist en ingeschreven bij het Solar-Register, wat mijn expertise in zonnepanelen onderstreept.

Mijn aanpak is eenvoudig maar effectief: ik denk altijd in het belang van mijn klanten. Als iets niet mogelijk is, schaam ik me niet om dit aan te geven, omdat ik geloof dat eerlijkheid en integriteit de basis vormen van elk goed advies. Ik adviseer altijd hoogwaardige materialen vanwege mijn overtuiging dat duurzaamheid niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee op lange termijn.

Het begon allemaal lang geleden in de wereld van kozijnen. Maar mijn passie voor het verbeteren van woningen gaat verder dan dat. Ik vind het plezierig om woningen aan te passen en te verduurzamen, niet alleen om energie te besparen, maar ook om de architectuur te verfraaien. Door bijvoorbeeld kozijnen te veranderen en verschillende glassoorten te gebruiken, kan de uitstraling van een woning volledig worden getransformeerd.

Bij mij staat de klant altijd centraal. Ik neem de tijd om duidelijkheid te scheppen over de mogelijkheden en geef eerlijk advies op maat. Dit omvat ook het bespreken van opties zoals zonnepanelen, isolatie voor woningen en batterijen voor zonnepanelen. Daarnaast informeer ik mijn klanten over beschikbare subsidies en eventuele financieringsmogelijkheden om de verduurzaming van hun woning betaalbaar te maken. Hoewel ik graag mijn expertise en ervaring deel, bent u als klant uiteindelijk degene die beslist. Ik geloof in het ondersteunen van mijn klanten, zodat zij weloverwogen keuzes kunnen maken die aansluiten bij hun behoeften en budget.

Het vervult mij met voldoening om mensen te helpen geld te besparen door hun woningen te verduurzamen. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe we samen uw woning kunnen transformeren tot een duurzamere en comfortabelere leefomgeving. Zo is de cirkel rond, want alles wat met wonen te maken heeft, is mijn passie. 

Het geeft mij veel voldoening om mensen te ondersteunen bij het besparen van geld door hun woningen duurzamer te maken. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe we samen uw woning kunnen transformeren tot een milieuvriendelijke en comfortabele leefruimte.

Chat openen
Join Energy
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?